tiistai 5. maaliskuuta 2019

Huivista innoitus asun väreihin


Kolme ensimmäistä päivää uudessa duunissa on takana ja työhön sisälle solahtaminen on mennyt sujuvammin kuin olisin etukäteen olettanut. Muistissa on vielä hyvin vuoden takainen aika, jolloin työn vaihtumisen myötä olin iltaisin aivan puhki parin-kolmen viikon ajan, enkä jaksanut tehdä kotona yhtään mitään. Kyllä nytkin hieman tavallista väsyneempi olen päivän tietotulvan jälkeen, mutta siltikin asiat osaa loksauttaa aivoissa paikoilleen helpommin kuin viime vuonna.



Toki jaksamiseen auttaa myös entistä valoisammat ja pidemmät päivät, jotka ovat saaneet minut aivan kevättunnelmiin. Haaveilen parvekkeen kevätkukista ja oikein harmittaa, kun en ole ehtinyt lähteä narsissiostoksille. Fiilis heijastuu myös pukeutumiseen. Pastellisävyiset paidat, neuleet ja jakut ovat olleet viikkoja käyttämättöminä, ja nyt on ollut virkistävää etsiä niitä ylleen. Puuteriroosan lisäksi olen innostunut useampana päivänä pukeutumaan vaaleansiniseen.


Tähän asuun ajatus lähti suloisen pehmeästä kashmirhuivista, jonka sain äidiltäni tuliaisena. Ihastuin ikihyväksi sen vaaleansinisen, beigen ja taupen väriyhdistelmään ja samoja sävyjä valitsin sitten koko asuun. Taupen värisiin kangashousuihin olen yleensä yhdistänyt tumman yläosan. Vaalealla puuvillaneuleella ja mokkanilkkureilla nekin päivittyivät kevätkauteen.





Hyvää laskiaistiistain iltaa!






3 kommenttia:

  1. Tyylikäs asu ja ihana tuo huivi.
    Kaunista viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kiva ja toimiva yhdistelmä. Käsilaukku on oikein tyylikäs:)

    Iloa päivääsi<3

    VastaaPoista
  3. Hei, keväinen hieno väri!

    Onko kuvaustausta sattumalta vai tietoisesti valittu?

    VastaaPoista