torstai 29. marraskuuta 2018

Lisää ruutua vaatevalikoimaan


Maalla käydessä käväisen mahdollisuuksien mukaan myös paikallisissa vaatekaupoissa, joista olen tehnyt monta hyvää hankintaa. Ja hassuinta on se, että saman merkin tai ketjuliikkeen valikoimista täällä Helsingissä en ole yleensä kyseisiä vaatekappaleita huomannut. Lisäksi löydän noista liikkeistä mallistojen yksittäisiä mallikappaleita, joita on laitettu myyntiin. Lokakuussa, appivanhempien luona käydessä, tein jälleen pari hyvää mallivaatelöytöä, joista toinen on kuvien ruudullinen bleiseri.

Minähän pidän ruutukuosista erityisen paljon, joten ei ole ihme, että bleiseri suorastaan bongahti silmiini vaaterekissä roikkuessaan. Hieman tosin mietitytti, onko ruudutus turhankin näyttävä ja kookas, mutta ihastus jakun väreihin vei voiton. Harmaa, musta ja farkunsininen muodostavat keskenään hyvin toimivan kombinaation ja mahdollistavat monen monituista vaihtoehtoa paidalle ja alaosalle. Vaatekaappi täydentyi siten uudella ruutuvaatteella.



Kokeilin myös saman kuosisia housuja. Jopa ilman jakkua ja yksivärisen paidan kanssa kuvionti vaikutti liian silmiinpistävältä, mutta bleiserin ja housujen yhdistelmä oli suoraan sanoen aika kauhea: edes minä en tykkää niin paljon ruuduista, että olisin pukeutunut niin näyttävään ja suurikuvioiseen ruutuun päästä jalkoihin. Niinpä housut jäivät hankkimatta. Jakussa suuret ruudut eivät samalla tavoin korostu ja varsinkin kun paita ja alaosa ovat keskenään samanvärisiä, bleiserin kuosi ei vaikuta lainkaan liian levottomalta.



Hyvää marraskuun viimeistä päivää ja kivaa viikonloppua!



2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen jakku! Toimii hienosti mustan kanssa.
    Kivaa loppu kuuta sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Tosi tyylikäs jakku ja ruutu ei ole yhtään liian hallitseva! Hyvä löytö.
    Kivaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista