keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Tarmon puutetta ja päivän asuBlogi on viettänyt somehiljaisuutta viime aikoina eikä instakaan ole päivittynyt entiseen malliin. Syynä näihin on puhtaasti oma vetämättömyyteni. Mitä pidemmälle kevät eteni, sitä enemmän puhti on ollut kateissa. En ole oikein jaksanut innostua sen enempää asujen kuvauksista kuin kirjoittamisestakaan. Viime kesänä en viettänyt yhtäjaksoista, pidempää lomaa, vaan uuden työn johdosta pidin vapaata viikon silloin toisen tällöin. Keväällä työtehtävät vaihtuivat jälleen, ja siinä samassa yhteydessä olisin voinut mainiosti pitää talviloman. Näin en kuitenkaan loppujen lopuksi tehnyt. Viimeisten kuukausien aikana työtehtävät ovat olleet mielenkiintoisia ja olen oppinut valtavasti uutta. Stressiä tai loppuun palamista en ole kokenut, mutta lopulta on ollut pakko myöntää, että puolentoista vuoden mittainen, lähes tauoton työputki on vaatinut veronsa ja kevätväsymys pääsi yllättämään. Jaksamisen kannalta olisi pitänyt ottaa kunnon irtiottoja työstä ja arjesta. Helatorstain yhteydessä vietin pitkän viikonlopun maalla ja huomasin, kuinka jo pari ylimääräistä vapaapäivää maalla rentoutti enemmän kuin osasin odottaa.Tällä viikolla vireystaso onkin ollut ihan toista luokkaa ja tänään innostuin pitkästä aikaa kuvaamaan päivän asun. Aamulla päälleni valikoitui Kappahlin kevyt, pliseerattu hame. Midimittaisessa hameessa on värejä enemmän, mitä ensi silmäyksellä uskoisi: paria eri sävyistä sinistä, vaaleanpunaista, burgundia, valkoista, keltaista, vihreää ja mustaa. Noista väreistä on helppoakin helpompi napata väri yläosaan. Ihastukseni roosaan jatkuu edelleen, joten tällä kertaa päädyin roosan sävyiseen paitaan ja kenkiin.Vahingosta viisastuneena tänä kesänä lomailen ja rentoudun toiseen malliin. Ensi viikon jälkeen vietän juhannusviikon lomaa, sitten pari viikkoa töitä, jonka jälkeen onkin edessä neljän viikon mittainen loma. Jo pelkkä ajatus tulevasta lisää tarmoa.

Aurinkoista kesäviikon jatkoa!


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana hame <3 Minulla töitä vielä 3 viikkoa ja päivä, sitten saan olla lomalla vähän päälle 4 viikkoa...tulee kyllä tarpeeseen tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Kivan pitkä loma sullakin edessä.

   Poista
 2. Uskon, että tuollainen työputki kuluttaa mehut loppuun. Onneksi lomasi lähestyy ja puhti on palannut.
  Upea asukokonaisuus!
  Kepeää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana hame, todella kaunis!

  Pidempi putki töitä ja se, että on uutta opittavaa vie aina omat veronsa. Vaikka se kuinka olisi mielekästä ja kivaa, niin kyllä se vaan kuluttaa.

  VastaaPoista