perjantai 4. marraskuuta 2016

Burgundiperjantai

Syksyn aikana olen innostunut käyttämään paria jo jokunen vuosi sitten hankkimaani pliseeraattua hametta ja varsinkin musta keinonahkainen versio on ollut ylläni moneen otteeseen. Asukuvissakin se näkyi tässä postauksessa.  Yksi syksyn trendeistä on pliseerattu hame metallisävyisenä. Ne näyttävätkin erittäin kauniilta, mutta omalla kohdallani tyydyn perinteisiin sävyihin.



Burgundi hameasu oli ylläni viikko sitten, kun kävin kirjamessuilla. Aamusta lähtien olin viininpunaisissa fiiliksissä ja hameen pariksi valitsin paidan ja nilkkurit samaa sävyä. Ohut sifonkinen paita tuntui yksinään kuitenkin hieman liian kepeältä syyssäähän ja kaipasin sen lisäksi jotain "lisuketta". Viime talvena Seinäjoen käynnillä heräteostoksena hankkimani turkisliivi tuntui tähän tarkoitukseen parhaalta vaihtoehdolta. Liivi lämmitti sopivasti, sopi passelisti syksyiseen asuun ja värinsä puolesta rikkoi kokoburgundin vaikutelman. Hyvin tällä kokonaisuudella jaksoi kierrellä messualueella monen tunnin ajan.





Kuten kuvista näkyy, meidän parveke ei vielä ole täysin syysmoodissa, kun krassit ja pelargonit kukkivat edelleen. Ensi viikolla landelta paluun jälkeen on aika päivittää myös parveke talvikuntoon.

Rentouttavaa viikonloppua!



2 kommenttia:

  1. Tuossa paidassa on ihanat hihat.
    Kaunista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Aivan täydellinen syysväri! Niin kaunis tuo terassia, on kivaa kun on lisähuone. Mukavaa viikkistä Belladonna <3

    VastaaPoista