tiistai 12. heinäkuuta 2016

Keskiviikon kokomusta asu

Viime viikolla vietimme kotona muutaman päivän suihkien sinne sun tänne. Yksi tärkeimmistä ja ennen kaikkea mukavimmista asioista oli kuitenkin yhteinen päivällinen lastemme kanssa, kun onnistuimme pitkästä aikaa saamaan kaikki neljä eli tyttäreni ja Puuhiksen pojat yhtäaikaa kokoon. Tyttäreni viettävät synttäreitään heinäkuussa, ja juhlistimme yhteisellä ravintolaillallisella nuorimmaiseni alkukuun synttäreitä muutaman päivän viiveellä ja vanhimman synttäreitä etukäteen.

Päivällä olin pukeutunut punaiseen, josta asukuvat julkaisinkin muutama päivä sitten. Illaksi asu vaihtui kaupungille lähtiessä kokomustaan. Kotihousujen mukavuuden vertaiset liituraitahousut saivat seurakseen sifonkisen kesäpaidan sekä ohuen pitkän neuletakin. Kotoa lähtiessä nappasin varmuuden vuoksi mukaan pashminahuivin, joka olikin ihan tarpeen illan viiletessä.

Mulla jatkuu edelleen kausi, jolloin käytän useimmiten hopeakoruja ilman korukiviä tai -helmiä. Tämän korusarjan suunnittelin ja tein kesäkuun Kankaanpään kurssilla.


Nuorten kanssa valitsemme yleensä paikan, jossa on rento ja mukava tunnelma sekä monipuolinen ruokalista myös gluteenittoman ruokavalion osalta. Nyt päädyimme kokeilemaan Pizzeria ja Spagetteria MorriSon'sia, jossa en ollut aikaisemmin käynytkään. Annokset olivat oikein maukkaita ja niin reilun kokoisia, että niin minulta kuin tyttäriltäkin jäi suuri osa annoksesta syömättä. Niin hyvin maistui niin pääruoka kuin jälkiruokakin, että kuvaamisen muistin vasta siinä vaiheessa, kun olin kaapinut viimeisetkin rippeet Tiramisusta suuhuni. Ehkä ensi kerralla muistan kuvata annokset alkuruuasta jälkkäriin.


Ennen tämän päiväisiä rankkasadekuuroja pionit olivat vielä upeassa kunnossa.
Aurinkoisia kesäpäiviä!
4 kommenttia:

 1. Asu on aivan ihana. Mustahan on aina tyylikästä.
  Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Tyylikkään rento asu ! Teidän ilta kuulosti mukavalta, itselleni käy usein juuri noin, muistan kuvaamisen vasta kun olen syönyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanat nuo tekemäsi korut, simple and stylish.

   Poista
 3. Musta on kyllä vaan aina varma valinta ja olet kyllä erittäin tyylikäs. :) Omalla kohdalla musta jäi aikoinaan hieman työväriksi johon en ole halunnut vuosiin pukeutua. Mutta kappas viime aikoina olen ostanut taas mustia vaatteita ja viihdyn niissä. :) Ihania kesäpäiviä Belladonna <3

  VastaaPoista