keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Konjakin sävyinen kesäasu

Viikko pari sitten valitsin päälleni pitkästä aikaa ruskeaa. Konjakin sävyinen kokonaisuus tuntuikin oikein virkistävältä vaihtoehdolta viime aikaisille mustan ja beigen dominoimille asuille. Ja yllätys yllätys, kukkakuosinen paita se vasta mukavalta tuntuikin. Paidassa on pari mukavaa yksityiskohtaa, joihin ihastuin jo kaupassa. Musta selkäkappale tuo särmää, mutta toisaalta jää tarvittaessa sopivasti piiloon jakkua tai takkia käytettäessä. Kaula-aukon alta lähtevä leveähkö pystysuuntainen laskos puolestaan antaa paidalle mukavaa väljyyttä säilyttäen kuitenkin siron kokonaisvaikutelman.
Sekä paita että housut ovat viime talven löytöjä Tallinnasta. Yhden kaupan alerekistä löytyi ensin paita ja ja seuraavassa liikkeessä oli niin ikään alennuksessa tarjolla chinot. Niiden väri oli tismalleen sama kuin paidan kuvionnissa, joten pakkohan ne oli ostaa.Kolme kukkaa -riipuksen tein pari vuotta sitten hopeakursilla. Vaativimpien töiden välissä on mukava valmistaa koru, jota voi väkertää ilman sen ihmeempiä panostuksia tai uuden oppimista. Hopealangan vääntäminen kukan muotoon ja kukkien yhteenjuottaminen oli juuri sellaiseen sopiva välityö.Aurinkoista keskiviikkoiltaa!


4 kommenttia:

 1. Sinulta löytyy kyllä monenlaista väriä kaapistasi. Ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän monia värejä taitaa tosiaan löytyä vaikken mikään väri-iloittelija olekaan.

   Poista
 2. Ruskea on mun lemppareita. Tykkään kun tuossa puserossa on rohkea ja näyttävä kuosi, tulee heti erilainen fiilis asusta. Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin tuohon kuosiin, vaikken olekaan varsinaisesti kukkakuosien suurkuluttaja. Vaihtelu virkistää, varsinkin kesällä.

   Poista